Orientering om afstemning om TV-pakker 2013

Flertallet stemte for grundpakke som effektueres pr. 1. februar 2014.

 

TV-udvalget har undersøgt muligheder for levering af TV signal og er nået frem til at det ikke kan svare sig at skifte leverandør og bruge tid og penge på at etablere ny kabling til TV.

Yousee kan nu tilbyde tilkøb af enkelte kanaler til de standardpakker som findes, hvor vi p.t. har fuldpakken (380 kr./md.).

Derfor vil vi lade beboerne vælge kollektivt mellem at beholde fuldpakken eller nedgradere til enten mellempakke (280 kr./md.) eller grundpakke (100 kr./md.).

Dette åbner muligheden for at de som ikke vil have så mange kanaler kan betale mindre samtidig med at de som vil have flere kanaler kan betale sig til flere. Kanalerne koster mellem 10 og 50 kr pr. stk.

Tilvalg af kanaler er baseret på at man skal have et CA-modul (400-600 kr.) til sit TV eller leje en ekstern box fra YouSee (99 kr. /md. inkl YouSee Plus) hvis ikke man har TV som kan bruge CA-modul. Den eksterne box åbner samtidig for muligheder for at optage mv. Læs eventuelt mere om YouSee Plus på http://yousee.dk. Man kan også købe en ekstern box (Clint DVB-C) for ca. 500 kr.

Tilvalget virker kun på ét TV – har man flere TV skal man have ekstra CA-modul, eller box, og tvillingekort (15 kr./stk./md.).

Da tilvalget i sagens natur gør det lidt mere omstændigt at modtage de kanaler som man ikke har i den pakke vi vedtager skal man gøre op med sig selv hvilke kanaler man vil have.

Pakkernes indhold kan ses i denne tabel.

Afstemning skal foregå som følger hvor der først stemmes om fuldpakke. Er der flertal for den er der ingen grund til at gå videre men hvis mindre end halvdelen af de fremmødte stemmer for fuldpakke fortsættes med afstemning for mellem- og endelig grundpakke.

  1. Fuldpakke (380 kr./md) samme som nu
  2. Mellempakke (280 kr./md.)
  3. Grundpakke (100 kr./md.)