Mellem- eller Fuldpakken fra YouSee?

Translations: EnglishArabic, Tyrkish, Urdu

På beboermødet i september 2013 blev det besluttet at opsige levering af YouSees Fuldpakke og erstatte den med YouSees Grundpakke. Grundpakken vil kunne ses på dit fjernsyn fra 1. februar 2014, uden at du skal foretage dig noget.

Hvis du kun ønsker Grundpakken, skal du ikke indlevere kuponen – det kræver ikke ekstra udstyr at modtage Grundpakken.

Ønsker du flere kanaler end dem i Grundpakken, kan du ved at udfylde kuponen nedenfor bestille enten Mellempakken eller Fuldpakken. Du kan også selv kontakte Yousee og tilkøbe enkelte kanaler hvis du ikke vil have pakker. Vær opmærksom på at Yousee har lanceret bland selv så man selv kan sammensætte udbuddet i en Mellem- eller Fuldpakke.

Som fortalt på mødet i Lyrskovgade med YouSee i oktober vil den enkelte beboer i afd. 9 således fra omkring 1. februar 2014 få mulighed for at vælge mellem tre tv-pakker fra YouSee:

Grundpakken som koster 110,78 kr. (obligatorisk – opkræves sammen med huslejen)
Mellempakke som koster 337,92 kr. (kan tilvælges for 227,14 kr. oveni grundpakkeprisen)
Fuldpakke som koster 427,73 kr. (kan tilvælges for 316,95 kr. oveni grundpakkeprisen)

(Ovennævnte er 2014 priser – de tidligere oplyste priser var 2013 priser)

Hvis du ønsker Mellempakken eller Fuldpakken, skal du have ekstra udstyr til dit tv: et programkort fra YouSee, samt enten et CA-modul eller (hvis du har et ældre tv) en boks.

Som nævnt på mødet i oktober er det op til den enkelte beboer (som ønsker Mellempakken eller ønsker Fuldpakken) selv at skaffe udstyr, men bestyrelsen vil gerne være behjælpelig med kontakten til YouSee, hvis du besvarer nedennævnte kupon.

Venligst afkryds dit pakkevalg nedenfor og aflever kuponen med navn og adresse samt telefonnummer og mailadresse på afdelingskontoret, benyt brevsprækken ved kontordøren senest onsdag 15/1-14.

Når kuponen er modtaget, vil afdelingsbestyrelsen og YouSee få tilmeldt jer med den rigtige pakke og vejlede jer i forbindelse med at skaffe nyt udstyr til jeres tv.

M.v.h.
Afdelingsbestyrelsen AAB afd. 9. www.aab9.dk


Venligst udfyld nedennævnte med BLOKBOGSTAVER:
Navn og Adresse:
Telefonnummer og mailadresse:

Jeg bestiller Mellempakken*
Jeg bestiller Fuldpakken*

*) For at hjælpe dig med evt. indkøb af ekstra udstyr vil vi gerne vide: Er dit/ dine fjernsyn ældre end 4 år? ______ (skriv ja eller nej på linjen). Det har betydning i forhold til den type ekstraudstyr, du skal have til dit tv.

Grundpakkekunder skal ikke udfylde kuponen.

Venligst aflever den udfyldte kupon på afdelingskontoret, benyt brevsprækken senest onsdag 15/1-14.