Plantekasser i fællesgård

Under afdelingsmødet, den 23. september 2015, var der flertal for at etablere et gårdlaug. Gårdlauget er under etablering og vi er: Nanna, Melia, Claus og Michel. Vi arbejder på at få opsat plantekasser til køkkenhave brug eks. en kasse som måler ca. 100x60x80 i et område af gården nær vaskeri og legeplads fordi solen skinner mest her.

Der kan ikke bevilliges økonomiske midler fra afdelingens budget. Vi vil gerne forespørge beboerne om en interesse for dette projekt, så vi kan planlægge et videre tiltag i etablering af plantekasser i gården.

Vi forestiller os, at en beboer som lejer af en plantekasse betaler 100 kr. pr. sæson (april-april). Lejeindtægt vil blive brugt til værktøj og vedligeholdelse. Samtidigt skal man være indstillet på at deltage i fælles arrangement 2 gange om året i opstart og nedlukning af sæsonen for oprydning.

Indkøb af plantekasser:

Vi tænker at bygge standardkasser af genbrugsmateriale omkring april. Kasserne males mahognifarvet for at matche gårdens andre plantekasser.

Hvis du er interesseret i dette projekt venligst skriv dit navn og tlf.nr. nederst på dette brev og aflever det i postkassen hos varmemester Gert. ELLER du kan også skrive dit navn på opslag som du finder i opgangens fælles informationstavle.

Vi ser frem til at modtage din feedback:
SENEST: Fredag, den 4, marts. 2016