Vil du være med til at gøre Vesterbro mere klimavenlig?

Det er det, det lokale Klimatopmøde handler om! Vi samler lokale, stærke aktører, som i fællesskab vil arbejde for at gøre Vesterbros klimaaftryk mindre.

Selvom vi på mange måder lever bæredygtigt i København, skal vi have vores klimaaftryk endnu længere ned, hvis vi vil undgå, at vores måde at leve på er med til at forværre klimaforandringerne og forringe fremtiden for de børn og unge, der vokser op i vores by. 

Der mangler fælles grønne løsninger, der fungerer i praksis i den hverdag, vi sammen deler. Dem finder vi bedst ved at samle stærke lokale kræfter, der både kan se barriererne og har modet til at finde vejen over dem.

Vi har derfor taget initiativ til at samle borgere, foreninger, organisationer, virksomheder, skoler og andre interesserede frem mod et lokalt Klimatopmøde for Vesterbro d. 22. september. Her starter vi sammen nye klimafællesskaber, som vi tror på, kan reducere vores klimaaftryk inden for forskellige områder. Vi skal også i fællesskab udarbejde en klimavision for vores bydel.

Hvad skal du gøre?

Helt konkret mødes vi til tre optaktsmøder, hvor vi lægger fundamentet for et inspirerende lokalt Klimatopmøde og for klimafællesskaber, som kan leve videre på den anden side. Det første optaktsmøde var den 11. juni.

Hvis du vil være med, håber vi, at du vil deltage i:

• Det næste optaktsmøde den 20. august kl. 14-17 et sted på Vesterbro.

• Det sidste optaktsmøde den 5. september kl. 16.30-19.30 et sted på Vesterbro.

• Det lokale Klimatopmøde, der finder sted d. 22. september 2024 hos H15 i Kødbyen!

Du kan sagtens være med, selv hvis du ikke har mulighed for at deltage alle dagene. Klimafællesskaberne er hele tiden åbne for flere engagerede sjæle.

Møderne består af en blanding af brainstorm, øvelser, dialog og workshops. Vi serverer mad og snacks.

Hvis du vil med eller har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til Ditte på ay2k@kk.dk

Med venlig hilsen

Vesterbro lokaludvalg